Február v dennom stacionári pre osoby s poruchami autistického spektra

Nedávno nám začal nový rok a už tu máme február. Mesiac, ktorým s postupne končí zimné obdobie a pomaly prichádza jar. Aj tento mesiac, sme mali nabitý zaujímavými aktivitami, z ktorých najzaujímavejšie sú canisterapia a valentínske podujatie v Krajskej knižnici Karola Kmeťka.

Dňa 13.02.2023 sme sa zúčastnili valentínskeho podujatia v Krajskej knižnici Karola Kmeťka v Nitre. Zamestnanci knižnice si pre nás pripravili krásny a zaujímavý program s tematikou lásky. Hlavnou aktivitou bol vedomostný kvíz, ktorý obsahoval rôzne hudobné hity a filmy, ktoré mali romantický a láskyplný dej. Každý, kto uhádol otázku, dostal krásnu valentínsku škrabošku.

Aj počas mesiaca február náš denný stacionár pre osoby s poruchami autistického spektra navštevovala canisterapeutka Hanka so svojimi štvornohými kamarátmi. Prijímatelia sociálnej služby sa na tieto návštevy vždy tešia a pravidelne sa pýtajú, kedy príde Hanka so psíkmi.

Každý deň je v našom dennom stacionári pre osoby s PAS výnimočný. Snažíme sa každý deň využiť naplno a spoločne sa tešiť z našich činností a aktivít.

Autor: Mgr. Branislav Artim (Sociálny pracovník)