Máriabál

Tak ako každý rok, aj tentoraz sme v našom dennom centre usporiadali Máriabál. Otvorenie podujatia mala na starosti pani riaditeľka PhDr. Libuša Mušáková, ktorá všetkých prítomných srdečne privítala. Jej príhovor bol plný vďaky a radosti, že sa môžeme opäť stretnúť v takom hojnom počte a spoločne si užiť tento jedinečný večer.

Hneď po oficiálnom otvorení sa o skvelú atmosféru postarali Nitrianskí heligonkári, ktorí svojím vystúpením rozprúdili náladu a rozhýbali nejedného účastníka.
Po hudobnom vystúpení nás čakala chutná večera, ktorú si všetci vychutnali. Medzi sústami sme sa pustili do živých rozhovorov, vymieňali si novinky a nostalgicky spomínali na predchádzajúce ročníky Máriabálu.
Po výdatnej večeri pokračovala zábava v plnom prúde. Tancovali sme, spievali a bavili sa v príjemnej spoločnosti priateľov. Sála bola plná života až do neskorých večerných hodín.

Vďaka DJ-ovi Patrikovi Szabovi bola celá akcia nezabudnuteľná. Jeho hudobný výber bol priam dokonalý a postaral sa o to, že ani na chvíľu nebolo na parkete prázdno. Sála žila svojím vlastným životom, plná tancujúcich a spievajúcich hostí, ktorí sa tešili zo spoločnosti svojich priateľov a známych.
Čas plynul rýchlo, a aj keď sa nikomu nechcelo odísť, museli sme sa nakoniec rozlúčiť. Máriabál bol opäť nezabudnuteľným zážitkom, ktorý všetkým prítomným priniesol veľa radosti a dobrej nálady. Účasť bola väčšia ako kedykoľvek predtým, čo nás nesmierne potešilo. Každou akciou sa k nám pridáva viac a viac ľudí, čo je dôkazom toho, že takéto podujatia majú svoju hodnotu a zmysel. Už teraz sa tešíme na ďalšiu zábavu, ktorá určite prinesie ďalšie krásne chvíle a nové zážitky.

Bc. Lucia Pavlíková, asistent sociálnej práce