Fašiangová zábava

Dňa 09.02.2024 sa konala fašiangová zábava, ktorá sa niesla v duchu radosti a zábavy. Podujatie začalo slávnostným otvorením, pri ktorom sa ujala slova pani riaditeľka PhDr. Libuša Mušáková, ktorá všetkých prijímateľov sociálnej služby s úsmevom privítala.

Po otvorení nasledovalo spestrenie v podobe vystúpenia speváckej skupiny Nevädza, ktorá svojím živým prejavom a energickými melódiami získala priazeň publika a rozvírila atmosféru fašiangového času.

Po ich vystúpení vstúpila na scénu pani Magda Griezbachová so svojím majstrovským vystúpením Charieho Chaplina. Jej mimické zručnosti a pohyby priniesli aplauz zo všetkých kútov miestnosti.

Po týchto vystúpeniach sme sa pustili na tanečný parket, kde sme si užili nezabudnuteľné chvíle tancujúc v tradičných fašiangových rytmoch aj moderných hitoch. Fašiangová zábava sa niesla v duchu radosti, veselých tónov a spoločenstva.

Takto vyzerá ideálny spôsob, ako osláviť fašiangy – s úsmevom, hudbou, talentom a spoločnosťou tých, ktorých máme radi. Nech žije veselie a nech tradičné oslavy fašiangov nás spájajú ešte dlho!

Bc. Lucia Pavlíková, asistent sociálnej práce