MAJÁLES

Dňa 20.05.2022 sa v dennom centre na Baničovej 12, v Nitre uskutočnila dlho očakávaná spoločenská udalosť „MAJÁLES“. Prijímatelia sociálnej služby z denného centra sa veľmi tešili, ako si zaspievajú a zatancujú. Prišli v dobrej nálade, usmievaví a mali radosť, že po dvoch rokoch s prísnymi protipandemickými opatreniami sa môžu všetci znovu stretnúť a zabaviť. Majáles otvorila milými slovami pani riaditeľka Správy zariadení sociálnych služieb PhDr. Libuša Mušáková.

Po večeri, ktorá všetkým chutila, sa prijímatelia sociálnej služby pustili do tanca. Zazneli ľudovky, spoločenské tance, ale aj moderná hudba, pri ktorej sa všetci spoločne zabávali. Majáles prebiehal v príjemnej atmosfére k spokojnosti všetkých prijímateľov sociálnej služby.

 

Touto cestou sa chceme v mene všetkých zúčastneným prijímateľov sociálnej služby poďakovať súboru „Nevädza“ a „Nitrianskym Heligonkárom“ za krásne vystúpenia a navodenie správnej nálady, pani riaditeľke Správy zariadení sociálnych služieb PhDr. Libuši Mušákovej, vedúcej úseku sociálnych služieb PhDr. Silvia Lužákovej a v neposlednom rade personálu Správy zariadení sociálnych služieb, ktorý sa na tejto spoločenskej udalosti podieľal.

Mgr. Lucia Mikulášiková, referent denného centra