Pomôžte nám skrášliť areál denného stacionára pre ťažko zdravotne postihnutých (autizmus)

Prinášame Vám ďalšiu novinku z diania v našom stacionári. S radosťou Vám oznamujeme, že sme sa zapojili a postúpili do hlasovania v rámci výzvy, ktorú vyhlásila Nadácia COOP Jednota v spolupráci s ďalšími partnermi projektu.
Ľudia s ťažkým zdravotným postihnutím (autizmus) majú špecifické potreby, ktoré im chceme aj vďaka vašej podpore zabezpečiť. Hoci prijímatelia nami poskytovanej sociálnej služby majú diagnostikovaný autizmus, nechceme, aby boli “out” a chceme im prostredníctvom nášho projektu s názvom “Komunitná a oddychová záhrada” skrášliť okolie denného stacionára, ktorý každodenne navštevujú.
Pomôcť nám môžete jednoducho, a to hlasovaním prostredníctvom žetónov, ktoré dostanete za nákup vo vybraných predajniach COOP Jednota v Nitre. Hlasovať môžete konkrétne v predajni na ul. Petzwalova 661/54 a v supermarkete COOP TEMPO v OC MAX na ul. Chrenovská 30. Hlasovanie bude prebiehať od 15. mája do 15. júna 2021. Každý jeden hlas môže byť rozhodujúci a takto môžeme spoločne prispieť k vytvoreniu krajšieho prostredia pre ľudí s ťažkým zdravotným postihnutím (autizmus).