Canisterapia VII.

Minulý týždeň nás pani Hanka so psíkmi navštívila dvakrát, takže sme všetci mali dvojnásobnú radosť. Ba čo viac, pripravila si pre našich prijímateľov obrovské prekvapenie. Spoločne s Edkom nás v strede týždňa navštívili na oddelení ZOS, kde sa nedávno naši prijímatelia mali možnosť stretnúť s Queenuškou. Edko je veľký kamarát, takže mnohým urobil obrovskú radosť.

Na záver týždňa, počas našej pravidelnej skupinovej canisterapie prišlo to spomínané prekvapenie, ktorým boli milé, malé, kučeravé šteniatka. Pani Hanka má doma ešte okrem Edka a Queenušky aj fenku Dafinku, ktorej sa tieto šteniatka nedávno narodili. A tak, keď nastal ten správny čas, mohli všetci špunti uzrieť svet aj spoza brány domu. Dafinka mala ohromnú radosť, že počas materskej dovolenky mohla trošku vybehnúť do spoločnosti a ostatní malí členovia zas prvýkrát zažili skúsenosť v neznámom prostredí. Robili nám radosť už len svojou prítomnosťou. Naši prijímatelia si ich mohli pohladiť a Dafinka všetkým predviedla niekoľko šikovných trikov.

Pani Hanke a jej manželovi patrí obrovské poďakovanie za to, že nám v Zariadení sociálnych služieb Zobor umožnili zažiť takýto vzácny okamih.

Napriek tomu, že to bola skutočne náročná úloha, tvorili obaja skvelý a zohratý tím!

„Realizované s finančnou podporou Nitrianskeho samosprávneho kraja“.