V novom parku

Počasie nám už jasne dáva najavo, v akom ročnom období sa nachádzame. Aj keď máme pocit jari už dlhšiu dobu, tieto dni sú učebnicovým príkladom tohto k životu prebúdzajúceho sa ročného obdobia. Pre našich prijímateľov sociálnych služieb sme pripravili aktivitu vo forme prechádzky. Hrejivé lúče slnka, vôňa rozkvitnutých stromov, žlto-fialové predzáhradky, mladá jarná tráva a modrá obloha, boli učebnicovým príkladom dokonalého jarného dňa, ktorý je tým najideálnejším časom na prechádzku. Keďže sa už nejaký ten čas medzi Nitrančanmi hovorí o novom parku, prišla tá správna chvíľa na to, aby sme do neho spolu s našimi seniormi nazreli.

Návšteva parku patrila už aj v minulosti u našich prijímateľov medzi ich obľúbené trasy v rámci prechádzok zo zariadenia. Ani tento krát sme sa nesklamali a užili sme si výborné dopoludnie za ešte lepšieho počasia. Teší nás, že sme mohli takýmto príjemným spôsobom podporiť aktivizáciu a socializáciu našich seniorov, a umožniť im vychutnať si atmosféru krásneho vynoveného parku mesta Nitry.

Aktivity sa prijímatelia zúčastnili za sprievodu nášho personálu, a to Mgr. Martiny Drzsíkovej, PhD., Kataríny Balázsovej, Petry Brštiakovej a Bc. Mateja Kašubu.