Prezentácia hudobnej tvorby speváka „Dušana Grúňa“

Iba pred niekoľkými dňami Slovensko obletela smutná správa o smrti známeho speváka Dušana Grúňa. Na jeho počesť sme sa spoločne s prijímateľmi sociálnych služieb rozhodli, že si pripomenieme jeho vynikajúcu a krásnu tvorbu.
Prezentácia jeho hudobnej tvorby chytila našich seniorov za srdce. Ako obvykle, obsahovala aj množstvo informácií od jeho narodenia, cez zaujímavosti zo života, ktorý až do smrti zdieľal s manželkou Máriou Grúňovou. Piesne Dušana Grúňa sú skutočne všetkým srdcu blízke. O tom svedčí aj fakt, že ani tento krát v knižnici nezostalo ticho a spoločne sme si ich schuti zaspievali.

Keďže naši prijímatelia poznajú tvorbu a život známych tvárí, ktorým sa na prezentáciách venujeme, je pre nich často príjemným prekvapením, keď sa dozvedia informácie, o ktorých ešte nikdy nepočuli. Počas prezentácie pracujeme prevažne so spomienkami, no vďaka dobe technológií a internetu, im dokážeme priniesť zaujímavosti, ktorými ich vieme nie len prekvapiť, ale aj zaujať, ba niekedy aj ohromiť.
Táto aktivita, ktorú realizuje naša kolegyňa Mgr. Anna Krenická má u prijímateľov skutočne pozitívnu odozvu. Máme nesmiernu radosť, že na záver prezentácie naši prijímatelia sami prichádzajú s množstvom tipov na ďalšie stretnutie.