Katarínska zábava

Dňa 24. novembra 2023 sa v dennom centre pre seniorov konala Katarínska zábava. Večer otvorila svojím príhovorom pani riaditeľka PhDr. Libuša Mušáková, ktorá srdečne privítala všetkých prijímateľov sociálnej služby. Jej slová sa dotkli sŕdc prítomných a vytvorili atmosféru očakávania a radosti.

Následne sme privítali Nitrianskych Heligónkárov, ktorých hudobné vystúpenie rozžiarilo publikum a vytvorilo príjemnú atmosféru, ktorá sa niesla celým večerom. Heligónky, tradičný slovenský nástroj, priniesli do sály výnimočný zvuk, čo umocnilo autentickosť tejto tradičnej udalosti.

Po chvíľke oddychu pri výbornej večeri sa na tanečnom parkete niesla nálada radosti, keď sa ľudia rozplývali v tanci pod zvukmi tradičnej hudby. Tanečné páry sa združovali na parkete, spoločne vytvárajúc jednotný pohybový obraz radosti a spoločenského zdieľania.

Celý večer bol príležitosťou pre prijímateľov sociálnej služby stretnúť sa, spoznať sa a zdieľať radosť zo spoločného stretnutia. Katarínska zábava na konci novembra poslúžila nielen na odpútanie mysle od každodenných starostí, ale aj na vytváranie nových spoločných spomienok.

 

Katarínska zábava zanechala v srdciach návštevníkov nevymazateľnú stopu. Tento večer plný hudby a tanca nebol len slávnostným podujatím, ale aj príležitosťou pre všetkých prežiť spoločný čas plný radosti a jednoty. Veríme, že zábavy budú pokračovať aj v budúcnosti, prinášajúc nám každý rok nové zážitky a spomienky.

Bc. Lucia Pavlíková, asistent sociálnej práce